3-gangen-menu

3-gangen keuzemenu Oss

Het 3-gangen keuzemenu wordt dagelijks vanaf 17.00 uur geserveerd bij H32 in Oss. Voor €15,- p.p. start je het diner met een ambachtelijke soep waarna je uit diverse hoofdgerechten kiest. Zowel voor de vis- en vleesliefhebber als de vegetariër zit hier wat lekkers tussen. De avond sluit je af met een heerlijk nagerecht dat door onze huispatissier bereid wordt. Wanneer kom jij van dit verrassende 3-gangen keuzemenu in Oss genieten?

 • Voorgerecht
  Keuze uit: een ambachtelijke tomatensoep of de dagsoep.
 • Hoofgerecht
  Keuze uit: H32 burger, Smokey BBQ steak (+4,00), Piepkuiken (+2,50), Zalmfilet (+2.50) Pasta BBQ Chicken & Bacon, Oosterse Udon, Pizza echte mannen of Vega Bowl
 • Nagerecht
  Keuze uit: Appelkruimeltaart, Aardbei Tartelette, Witte chocolade-passie mousse, Semifreddo of Coupe Twix.

De uitbreidmogelijkheden van het 3-gangen keuzemenu in Oss

 • Voorgerecht: het voorgerecht is uit te breiden met focaccia, mediterraans tomatenbrood, tomatenplukbrood, broodplateau of olijvenbrood. Al dit brood is huisgemaakt én dat proef je.
 • Hoofdgerecht: kies voor een gezonde salade met of zonder spekjes bij je hoofdgerecht.
 • Nagerecht: 'n bakje koffie of verse thee is altijd lekker bij het toetje. Of misschien zelf een goede borrel?

Uiteraard kun je ook à la carte bestellen. Bekijk het menu online en ontdek wat wij naast het 3-gangen keuzemenu in Oss nog meer te bieden hebben.

Ontdek de dinerkaart

Tapwand met twaalf biersoorten

Kun jij speciaalbier wel waarderen en zoek je vaak naar de unieke biersoorten? Dan is de bierpas echt iets voor jou! Deze pas met een tegoed naar keuze koop je vooraf, voor jezelf of met meerdere personen. Je hebt bij de tapwand keuze uit een bijzonder aanbod aan speciaalbieren, die je eenvoudig tapt door je pas ervoor te houden. Je bepaalt zelf de hoeveelheid en het bedrag per centiliter wordt van je tegoed afgehaald. De tapwand is een echte aanrader voor vrijgezellenfeesten, familiedagen en bedrijfsuitjes.

Meer bier...

Kom dineren in een gemoedelijke sfeer

In het restaurant heerst een gemoedelijke sfeer. Het is een plek voor een goed ontbijt, lekkere lunch én een heerlijk 3-gangenmenu in Oss. Plaats eenvoudig online je reservering of bel naar 0412-856128.

H32 tapwand

Zelf een speciaalbier tappen en proeven! 

Lees meer

Mis niets meer: