Jubileum

H32 bestaat vijf jaar!

Hieperdepiep hoera! Vijf jaar geleden wilde Pierre Vink op een mooi plekje in Oss een bedrijf starten en dit lukte hem. In april 2012 opende H32 haar deuren aan Heuvel 32.  Niet veel later, in september 2013, kreeg H32 een broertje genaamd RUIG in het aanliggende pand. Ondertussen is dit onderdeel van H32 geworden en staat het bekend als de H32 huiskamer. Een gemoedelijk plekje midden op De Heuvel geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten en feestjes.

In februari 2015 vond er een grote verbouwing plaats door het hele pand. Er werd onder andere een open keuken met iconische gele pizzaoven gerealiseerd. Door de open keuken kun je altijd zien hoe de gerechten ambachtelijk bereid worden, van de huisgemaakte focaccia tot de koekjes voor bij de koffie.

Dat het blijft kriebelen bij Pierre bleek in 2016 toen hij de H32 winkel opende in het voormalige pand van Slagerij Eijsvogels. In de winkel kunnen er diverse gerechten afgehaald worden. Naast afhalen bezorgt h32 haar gerechten met twee elektrische fietsen ook door heel Oss. Kortom, er is na vijf jaar nog steeds altijd wat te beleven bij H32.

H32 tapwand

Zelf een speciaalbier tappen en proeven! 

Lees meer

Mis niets meer: