BBQ & Bier weekend

Op zaterdag 21 en zondag 22 april organiseren wij, in samenwerking met BBQuality en Dirk van Griensven van koken op Kolen, een exclusief bier-diner en BBQ Masterclass. Hoe ziet dit weekend eruit:

 

Zaterdag 21 april:

Een exclusief BBQ Bier diner voor maximaal 50 personen. Tijdens dit diner bundelen Dirk (BBQ Master) en een van onze bierkenners hun kennis en kunde en gaan zorgen voor een heerlijk diner!

We willen jullie op deze avond op een informele manier kennis laten maken met onze speciaalbieren en de mogelijkheden die deze bieren hebben m.b.t. eten. Dit menu zal bestaan uit minimaal 5 gangen waarbij bij ieder gerecht een passend biertje wordt geserveerd.

 

Zondag 22 april:

Vanaf 12:00 uur starten we met een uitgebreide BBQ-Workshop. Tijdens deze live workshop leer je alles over de diverse kookmethodes, het omgaan met de BBQ en nog veel meer! Wij zoeken 15 (beginnende) BBQ-fanaten die het aandurven om voor maximaal 50 gasten/vrienden, iets meesterlijks op tafel te toveren. Dit alles onder leiding van BBQ-goeroe Dirk van Griensven en onze eigen Ron!

Dirk is een echte barbeque-virtuoos en is tevens teamcaptain van het European All Star team. Buiten zijn enorme kennis op barbeque gebied, is hij mesvaardig en heeft hij een koksachtergrond. Samen met de kennis van Dirk gaan wij jullie kennis en vaardigheden uitbreiden met heerlijke (BBQ)producten, recepten en tips.

De workshop wordt afgesloten met een lekkere gerechten door jullie geproduceerd. Vanaf 17:00 uur ben je vrij om vrienden en kennissen uit te nodigen en ze te laten proeven wat je allemaal gemaakt hebt.

 

Wil je meer info? Weten wat de kosten zijn? of je gewoon meteen inschrijven, klik dan hier!