Cafeweek

Nog even en dan is het zover….. Caféweek  gaat van start en H32 is er klaar voor!

Tijdens de Caféweek is een cafébezoek nog leuker dan anders! Want meer dan 150 cafés in Nederland organiseren in de week van 20 T/M 25 MAART  allerlei bijzondere en leuke activiteiten voor een gezellige avond uit.

WAT TE VERWACHTEN BIJ H32?

Dinsdag 20 maart – Open Huis

Op dinsdag is de kick off van Caféweek en worden de deuren opengesteld voor gasten die altijd al eens een kijkje achter de schermen hebben willen nemen in de horeca. Jullie zijn van harte welkom aan onze bar. Wij serveren deze avond heerlijke hapjes van het huis!

 

Woensdag 21 maart – Bier & Wijnproeverij

Bierbrouwerijen schieten als paddenstoelen uit de grond in Nederland. Het is dan ook helemaal hip om tegenwoordig te genieten van een speciaalbier, zowel voor de dames als de heren. Maar omdat de dames toch nog vaker kiezen voor een bijzondere wijn, combineren we de twee. Zowel de bierliefhebbers als de wijnfanaten kunnen genieten van  een exclusieve proeverij vol smaak en kennis. Vanavond serveren we 3 speciaalbiertjes of wijntjes + een hapje voor €10,- p.p.

 

Vrijdag 23 maart – VrijMiBo & Ribsnight

De Vrijdag van de Cafeweek bestaat uit 2 onderdelen: De Vrijdagmiddagborrel (VrijMiBo) & De Ribsnight.

 

Vrijdagmiddagborrel

VrijMiBo is de welbekende vrijdagmiddagborrel en is bedoeld voor iedereen die na werktijd nog even wil bijkletsen, borrelen en de regelmaat van alledag van zich wil afschudden. Kortom; ontspannen het weekend in na de VrijMiBo! Neem alle collega’s mee.


Ribsnight

Op vrijdagavond kunnen de gasten zich te goed doen aan overheerlijke Ribs bij H32. Een sfeervolle avond met smakelijke spareribs om je vingers bij af te likken. Leuk met vrienden en vriendinnen.

 


Zaterdag  24 maart – Shot Night

Op zaterdag  25 maart staat de ShotNight op het programma. H32 zet de meest

uiteenlopende shotjes in de schijnwerpers voor maar 2 euro per stuk.

 

Zondag 25 maart – Gin & Tonic Sunday

Als spetterende afsluiting van de Caféweek, op zondag 26 maart, vindt de Gin & Tonic Sunday plaats. Gasten worden verrast door ze onder te dompelen in de wereld van de gentlemen, want ….THE GIN IS TOTALLY IN! Wat te denken van een Gin Tonic met verse passievrucht of een frisse Gin Tonic met komkommer? Gin & Tonic Sunday start vanaf 14:00 uur en de minimum leeftijd is 18 jaar.

 

 

Uitgebreide info omtrent alle activiteiten is te vinden op de website www.h32.nl/cafeweek