H32 Pubquiz

Vanaf oktober vindt er bij H32, op iedere de derde woensdag van de maand, een super gezellige pubquiz plaats. En jij kunt de host worden van deze pubquiz! Meld je aan en haal geld op voor jouw favoriete goede doel of vereniging. Twee vliegen in één klap dus.

Het gaat als volgt in werking. Meld je aan via het formulier en laat ons weten met welk goede doel of stichting jij nomineert en waarom. Indien je geselecteerd wordt, krijg je de eer om de avond te hosten in de H32 huiskamer. En ontvangt jouw goede doel of vereniging van H32 een bedrag van €250, €175, €125 of €100.

De hoogte van het bedrag wordt bepaald door de omzet van de H32 huiskamer op de desbetreffende avond. Het goede doel of de vereniging van de avond met de hoogste omzet ontvangt €250, de een na hoogste €175 en ga zo maar door. Daar doen we bovendien nog een schepje bovenop. Het hostende gezelschap ontvangt, na 25 februari, bierpas tegoed t.w.v. 50% van het prijzengeld. Dit om na de pubquiz met zijn allen een lekker biertje te komen drinken bij de tapwand van H32.

Lees meer op: https://h32.nl/pubquiz/