Schilderen met Artpub

Wie denkt dat er buitengewoon talent nodig is om met een mooi eigen schilderij thuis te komen, heeft het mis. Na twee uurtjes schilderen garandeert ArtPub dat alle deelnemers met verbazing over hun eigen creaties naar huis gaan. ArtPub organiseerde al in meer dan 80 steden in Nederland creatieve schilderavonden en binnenkort komen ze naar H32 toe!

Kunst is voor iedereen, dat vindt ArtPub. Met een stap-voor-stap uitleg schildert iedereen zijn eigen meesterwerk, onder het genot van een drankje en goed gezelschap. Iedereen heeft het maar druk tegenwoordig, iedere dag wordt gevuld met honderdduizend belangrijke activiteiten. Hoe fijn is het dan om even een avond je gedachten te verzetten door bij te praten met een vriend(in), terwijl je ondertussen lekker creatief bezig bent.

Vandaag staat er dit schilderthema op de agenda: Olifant

ArtPub zorgt voor alle materialen, het enige wat jij hoeft te doen is een drankje te bestellen. Kom gerust nog eerder om vooraf te genieten van een van een heerlijk hapje eten. Vanaf  €9,50 wordt er pizza en pasta geserveerd, maar er staat nog veel meer lekkers op onze menukaart!

Plaats je reservering via ArtPub.