Start Winterland

De schaatsbaan van Winterland komt dit jaar weer terug op d’n Heuvel. En dat betekend dat hij recht voor onze deur ligt! Wij lopen nu al warm voor deze sfeervolle periode en hebben daarom een aantrekkelijke actie’s samengesteld i.s.m. Winterland.

Zo kun je een pizza of pasta eten bij H32 én een uur schaatsen de schaatsbaan op voor maar €14,50 p.p. Of een 3-gangen keuze menu én een uur schaatsen vanaf €19,50 p.p. Wil je schaatsen en borrelen? Een uur borrelen en een uur schaatsen kan vanaf €14,- p.p. Bovendien kun je jezelf, als curler zijnde, ook in de watten laten leggen bij H32. Curling én een pizza of pasta voor €17,50 p.p, curling en het 3-gangen keuze menu voor €22,50. Een uur borrelen en een uur curlen vanaf €17,- p.p.

De pizza en pasta en het 3-gangenkeuze menu arrangementen zijn exclusief drank. Je hebt zelf de keuze om vóór of na het schaatsen of curlen te gaan eten of borrelen. De tijden van de schaatsbaan zijn gezet tussen tussen: 19.00 – 20.00 uur. Reserveren voor de arrangementen (ook voor de schaatsbaan dus) via H32 en is op basis van beschikbaarheid.