Het bedrijf

Van harte welkom!

H32 is een eigentijdse horecazaak waar beleving, kundig gastheerschap en kwaliteit centraal staan. In ons eetcafé is er ieder moment van de dag wel wat te beleven.

Kom ontbijten, lunchen, dineren of borrelen en ontdek onze veelzijdige menukaart. En geniet van een wijntje, een speciaalbiertje of van een heerlijke kop koffie, cappuccino met latte art of verse thee!

H32 - Eten en drinken

In de plezierige, gastvrije ambiance van ons restaurant draait alles om lekker eten en drinken. Begin de dag met een heerlijk ontbijtje, schuif aan voor een verrassend diner of geniet van een avondborrel met je vrienden: de deuren van H32 staan altijd wagenwijd voor je open.

H32 - Huiskamer

De gemoedelijke sfeer van onze huiskamer past perfect bij een gezellig feestje. Een meterslange meisjestafel en een karakteristieke mannenhoek vormen onze fraaie eyecatchers! Tap je eigen biertje, klets rustig bij of ga lekker de dansvloer op: het is eigenlijk net alsof je in je eigen stamkroeg staat. Je raadt het al: in onze huiskamer voel je je helemaal thuis.

H32 - Evenementen

Bij H32 valt er altijd iets te beleven, binnen én buiten onze deuren! Zo organiseren we diverse evenementen bij H32 en op de heuvel maar komen we ook naar je toe! H32 op locatie presenteert twee Piaggio’s, de pizzaoven en het mobiele café. Wij zijn helemaal klaar voor deze zomer en willen jullie graag overal laten genieten van al het lekkers dat H32 te bieden heeft.

H32 tapwand

Zelf een speciaalbier tappen en proeven! 

Lees meer

Mis niets meer: