Nazomeren

Omdat de vakantie al weer bijna voorbij is nemen wij je graag nog even mee naar een ander plekje. De komende weken creëren we namelijk een klein Spaans en Belgisch paradijsje in Oss buiten op d’n Heuvel!


> Zaterdag 26 augustus: België.

Op reis naar onze zuiderburen! Op het menu staan: Vlaamse mosselen bereid op drie verschillende manieren namelijk in Hoegaarden Witbier, Leffe Blond of Jupiler. Daarbij horen natuurlijk dikke frieten, diverse sausjes en stokbrood.

Voor €7,50 p.p. krijg je een heerlijke en volledige mosselmaaltijd. Vanaf 18:00 begint onze kok met het bereiden vanuit de Piaggio op d’n Heuvel. Bij Belgische mosselen hoort natuurlijk speciaalbier! Assad kan je hier alles over vertellen en geeft graag advies.

> Zondag 10 september: Spanje.

We gaan naar de Costa del Sol! Vanuit onze Piaggio’s serveren we pincho’s, dit zijn kleine Spaanse hapjes. Om de maaltijd compleet te maken serveren we ook paella met vis of kip, Spaanse ham, stokbrood ènnnn warme churros, onze persoonlijke favoriet!

Voor €7,50 p.p. krijg je een volledige maaltijd. De gerechtjes worden vanaf 18.00 uur ambachtelijk bereid vanuit de Piaggio’s door onze kok. Daarnaast is onze barman ook aanwezig, hij adviseert je graag welke drankje lekker smaakt bij je gerecht. Een glas Cava of toch Sangria?

Aanmelden
Meld je aan als je aanwezig wilt zijn bij de evenementen dit kan via onderstaand formulier of schrijf je in bij onze bar.

Inschrijfformulier zaterdag 26 augustus (België).
Inschrijfformulier zondag 10 september (Spanje).