Poppentheater Ronzebons komt naar H32!

Mama’s, papa’s, opa’s en oma’s opgelet! Het poppentheater van Jan Roosenboom komt tweemaal naar H32, namelijk op 3 november en 15 december 2019. Deze theatermaker betovert de kinderen met zijn fantasierijke voorstellingen vol interactie. Terwijl de kinderen genieten van de show kun jij lekker even onderuit zakken en genieten van een lekkere lunch of borrel. De show duurt 20 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Starttijd: 11.00 uur of 13.00 uur. Entree: 2,50 per kind of 50 H32 spaarpunten. Je bent welkom om vrij binnen te lopen. Als je na de show wilt blijven hangen met de kinderen zijn er kleurplaten, een speciaal kindermenu en een aantal spelletjes te vinden bij H32.

Zondag 3 november 2019 – “De kikkerkoning”

Kikker Kwaak vindt bij een plas met water een prachtige kroon. Als hij de kroon op zijn hoofd heeft kan hij zingen, daar is zijn vriendje Pipi de muis heel blij mee. Maar in het bos wonen meer dieren die willen zingen. Als dat maar goed afloopt…

Zondag 15 december 2019 – “Hekselien en de Kerstboom”

Een verhaal over een erg ondeugend Heksje die zelf geen Kerstboom heeft. Ze heet Hekselien en heeft rood haar. Hekselien wil ook een Kerstboom in haar huisje, als dat maar goed gaat….