Pubquiz

Deelnemen aan de H32 Pubquiz

Graaf je strijdbijl op want de Jupiler Pubquiz komt naar de H32 Huiskamer! Een reuze gezellige en interactieve Pubquiz die je met team van 4 tot 6 personen speelt.

Stel strategisch een team samen en meld je nu aan voor de pubquiz van woensdag 17 oktober. Aanmelding gaat d.m.v. een mailtje aan info@h32.nl met teamnaam + aantal personen. Inschrijfkosten €2,- p.p.

Host de H32 pubquiz 

Naast deelnemer kun je ook host worden van de H32 pubquiz! Meld je aan en haal geld op voor jouw favoriete goede doel of vereniging. Twee vliegen in één klap dus.

Aanmelding en prijzen

Het gaat als volgt in werking. Meld je aan via het formulier en laat ons weten met welk goede doel of stichting jij nomineert en waarom. Indien je geselecteerd wordt, krijg je de eer om de avond te hosten in de H32 huiskamer. En ontvangt jouw goede doel of vereniging van H32 een bedrag van €250, €175, €125 of €100.

De hoogte van het bedrag wordt bepaald door de omzet van de H32 huiskamer op de desbetreffende avond. Het goede doel of de vereniging van de avond met de hoogste omzet ontvangt €250, de een na hoogste €175 en ga zo maar door. Daar doen we bovendien nog een schepje bovenop. Het hostende gezelschap ontvangt, na 25 februari, bierpas tegoed t.w.v. 50% van het prijzengeld. Dit om na de pubquiz met zijn allen een lekker biertje te komen drinken bij de tapwand van H32.

Datums Pubquiz: 17 oktober 2018, 21 november 2018, 16 januari 2019 en 20 februari 2019. Aanvang: 19.00 uur.

Benodigdheden

H32 verzorgt de locatie, het eten en drinken, de Jupiler pubquiz en de prijsjes. Hetgene dat wij van de host vragen is een enthousiaste pubquizmaster en zoveel mogelijk deelnemers. Nodig daarom al je vrienden, familie en / of collega’s uit en maak er samen een gezellige avond van. Als je geselecteerd wordt ontvang je een bericht met verdere informatie.

Gezelschappen en goede doelen

Wij staan open voor ieder gezelschap. Wil je met collega’s geld ophalen voor stichting Hulphond. Dat kan! Kan jouw sportteam nieuwe materialen gebruiken? Goed idee. Meld je dan nu aan via: https://goo.gl/forms/jrFXWBC1JvutqXQr1

Actievoorwaarden

– De hostende partij zorgt ervoor dat er minstens 50 deelnemers aanwezig zijn op desbetreffende avond.
– De H32 Pubquiz wordt vier keer georganiseerd. De omzet van de H32 huiskamer wordt per Pubquizavond tegenover elkaar gezet en de avond met de hoogste omzet wint de eerste prijs voor zijn goede doel op vereniging. De een na hoogste omzet ontvangt de tweede prijs. De twee na hoogste omzet ontvang de derde prijs en de laagste omzet ontvangt de vierde prijs.
– De eerste prijs is een bedrag van €250 voor het goede doel of de stichting plus €125 bierpastegoed. De tweede prijs is €175 plus €87,50 bierpastegoed. De derde prijs is €125 plus €62,50 bierpastegoed en de vierde prijs is €100 plus €50 bierpasgoed.
– 25 februari het prijsklassement bekend gemaakt.
– Het bedrag wordt na 25 februari binnen 5 werkdagen direct overgemaakt naar desbetreffende stichting.
– Het goede doel of de vereniging moet officieel geregistreerd zijn.