Snertschaatsen!

Komende zondagen, 16, 23 en 30 december, is het snerschaatsen! Dit houdt in: een boel gezelligheid rondom Winterland, een échte winterse hap en schaatsen voor een super schappelijke prijs. Namelijk €12,50 per persoon! (kinderen €7,50)

Hoe gaat Snertschaatsen in werking?

Tussen 19.00 – 20.00 uur mag je schaatsbaan op. Indien je zelf geen schaatsen hebt, schaatshuur is inbegrepen. Vóór of tijdens het schaatsen (vanaf 18.00 en tot 20.00 uur) kom je een heerlijke winterse maaltijd veroberen op het H32 Winterpaviljoen. Je mag kiezen uit de volgende oerhollandse lekkernijen: Erwtensoep, Broodje Bal en Broodje Knakworst. 

Tickets en aanloop

Koop vooraf je ticket bij het hutje op het terras (het Winterpaviljoen) of aan de H32 bar. Je krijgt dat een schaatsticket en bandje voor de winterse hap. En je hebt op de zondag geen zorgen.

Het is mogelijk om op de avond zelf nog een ticket te scoren bij het H32 Winterpaviljoen. Dit is op basis van de drukte op de schaatsbaan, daardoor kunnen we geen garanties doen. Voorkom teleurstelling en haal je ticket vooraf.