Team

Management


Pierre Vink

Ooit wilde Pierre op een heel mooi plekje in Oss een bedrijf opstarten, en dit lukte hem. Doordat Pierre een betrokken team heeft kan hij genieten van zijn vrije tijd. Toch is Pierre in zijn vrije tijd stiekem bezig met H32 en laat hij zich inspireren door reizen, wandelen en uit eten gaan. Hij vindt bijna alles lekker als het maar met liefde gemaakt is. Pierre houdt van de drukte in H32, springt graag toe vanaf de zijlijn en geniet van het aanstekelijke enthousiasme van zijn jonge team.

Nick Vink

Deze koffie-koning is Nederlands kampioen Latte Art en werd 8e op het wereldkampioenschap. Daarnaast heeft hij veel collega’s de fijne kneepjes van het vak geleerd en streeft hij ernaar dat ieder bakje koffie perfect is bij H32. Kortom Nick is onze eindbaas op het gebied van koffie. ’s Nachts mag je Nick wakker maken voor French toast met vanille crème en vers fruit. Zagen jullie die aankomen?

Marieke van Druenen

Marieke is onze surrogaatmoeder, zij zorgt ervoor dat alles op zijn plaats valt en let er zelfs op dat iedereen netjes gekleed is. Hoewel Marieke’s dag pas begint na een ‘goeie bak koffie’ geeft ze veel om H32 en ons team. Haar werkzaamheden zijn voornamelijk backstage, waardoor jullie haar misschien iets minder vaak zien. Marieke is een manusje van alles en kan werkelijk a-l-l-e-s. Wisten jullie bijvoorbeeld dat Marieke zelfs kan stukadoren?!

Rico Willems

Hoewel Rico uit Helmond komt hebben we hem nog nooit strak in trainingspak gespot. Hij is zelfs een van de netste kok van allemaal, dat moet ook wel aangezien hij het goede voorbeeld moet geven in zijn functie Chefkok. Rico heeft zijn zaken op een rijtje. Drie rijen bonnen??! Geen probleem! Daarnaast heeft Rico thuis twee kinderen, een beeldschone vrouw en een prachtige hond, waar hij liefdevol voor zorgt.

Keuken

Ron Snijders

Ron, onze koele kikker, is een van de jongste H32-veteranen. Hij begon op zijn 16e in de afwas en belandde uiteindelijk in de keuken, hier staat hij vaak aan de ‘koude kant’ van de keuken. Wanneer het druk is houdt Ron dan ook het hoofd koel en daagt hij zijn collega’s uit om in de turbo-modus te gaan. Dat Ron geen enkele uitdaging uit de weg gaat blijkt uit de grote toewijding voor zijn hobby: boxen!

Metta Sumanmajo

ความงามของไทยนี้ได้รับความนิยมอย่างมากจาก H32 เป็นเวลานานแล้วและเพื่อนร่วมงานของเธอก็ทำให้เธอประหลาดใจด้วยอาหารอร่อยของไทย! Metta สามารถอยู่ได้!

Alexandru Benea

Deze vriendelijke Roemeen wordt gedreven door zijn passie: koken! Daarom heeft hij van zijn hobby zijn beroep gemaakt en bakt, grillt en flambeert hij erop los in de keuken. Ook is hij geïnteresseerd in architectuur en voetballen.

Max Reuling

Max gaat tot de max. Hij werkt hard, is makkelijk in omgang en erg gezellig. Hij werkte eerst in een parfumerie, maar daar zat een luchtje aan. Een paar weken na zijn switch paste hij al in het H32 team als een puzzelstukje.

Bediening

Petra Ceelen

Petra werkt al vanaf haar 15e in de horeca, is ze erg open en is ze graag bezig met onze gasten. Als je goed kijkt kunt je haar soms ook achter het koffiezetapparaat spotten, waar ze heel ijverig koffie schenkt. Petra heeft een Colombiaanse man en een prachtige dochter waar ze enorm trots op is. Als Petra een gerecht zou zijn zou ze een frikandel speciaal zijn, lekker snel klaar maar toch speciaal.

Dimphy Haas

Dimphy is een vrouw met ballen! Ze wikkelt er geen doekjes omheen en regelt zaken die geregeld moeten worden. Dimphy houdt het overzicht, ook houdt ze haar collega’s van de bediening scherp. Daarnaast staat ze in het weekend op het voetbalveld en geeft ze haar tegenstanders ervan langs met het Geffense voetbalteam Nooit Gedacht Dames 4.

Jaimy van Dartel

Onze barman Jaimy zorgt voor een vrolijke noot. Af en toe haalt hij geintjes uit, zo doet hij shotjes ranja in de ochtend met collega’s. Hierdoor staat hij bijna altijd met een grote glimlach achter de bar. Jaimy’s favoriete drankje is Desperados. In zijn dromen drinkt hij Desperados en ’s nachts mag je hem altijd wakker maken voor… Desperados!

Asad Nayani

Asad is opgegroeid in de horeca en weet wat het is om flink gas te geven. Niet alleen op de werkvloer maar ook op de snelweg. Deze sjeeskees scheurt namelijk iedere dag in zijn ongelofelijk gave auto op en neer naar Nuenen. Deze auto heeft hij helemaal zelf gecustomised en laat vele monden openvallen. Asad mag je ’s nachts wakker maken om cocktails te maken, deze hoeft hij niet eens zelf op te drinken maar deze maakt hij simpelweg gewoon graag.

Brian Hurkens

Dit is Brian, onze redder in nood! Het blussen van grote en kleine branden, assisteren bij ernstige ongevallen, redden van mensen en dieren in nood – dag en nacht staat deze top brandweerman klaar om hulp te verlenen waar dat nodig is. Ook bij H32 kunnen we hem bellen wanneer we hem nodig hebben.

Jacco Donker

Maak kennis met Jacco! Jacco komt he-le-maal uit Nijmegen en is een echte horecatijger. In zijn vrije tijd scheurt hij graag rond in zijn dikke BMW en drinkt hij graag een biertje.

Job van Orsouw

Deze barman is gek op speciaalbier. Daarom helpt hij met het selecteren van bijzondere biertjes en samenstellen van de bierbijbel. Job gets the job done! Verder is hij grote aanstichter van de kreet: “OYYYIH!” die al jaren door de gangen van H32 galmt.

H32 tapwand

Zelf een speciaalbier tappen en proeven! 

Lees meer

Mis niets meer: