Team

Vincent Smeets

Vincent werkt nu al een hele poos bij H32 en wij zijn er trots op dat hij deel uit maakt van ons team. We zouden Vincent omschrijven als: nuchter, slim en snel. Eerst werkte hij in de bediening als Handyloper maar na een tijdje ging het toch kriebelen bij Vincent. Daarom werkt hij nu in de keuken. En dit gaat hem ook goed af! Zo goed dat hij zelfs de medewerker van de maand is. Gefeliciteerd Vincent!

Management


Pierre Vink

Ooit wilde Pierre op een heel mooi plekje in Oss een bedrijf opstarten, en dit lukte hem. Doordat Pierre een betrokken team heeft kan hij genieten van zijn vrije tijd. Toch is Pierre in zijn vrije tijd stiekem bezig met H32 en laat hij zich inspireren door reizen, wandelen en uit eten gaan. Hij vindt bijna alles lekker als het maar met liefde gemaakt is. Pierre houdt van de drukte in H32, springt graag toe vanaf de zijlijn en geniet van het aanstekelijke enthousiasme van zijn jonge team.

Nick Vink

Deze koffie-koning is Nederlands kampioen Latte Art en werd 8e op het wereldkampioenschap. Daarnaast heeft hij veel collega’s de fijne kneepjes van het vak geleerd en streeft hij ernaar dat ieder bakje koffie perfect is bij H32. Kortom Nick is onze eindbaas op het gebied van koffie. ’s Nachts mag je Nick wakker maken voor French toast met vanille crème en vers fruit. Zagen jullie die aankomen?

Marieke van Druenen

Marieke is onze surrogaatmoeder, zij zorgt ervoor dat alles op zijn plaats valt en let er zelfs op dat iedereen netjes gekleed is. Hoewel Marieke’s dag pas begint na een ‘goeie bak koffie’ geeft ze veel om H32 en ons team. Haar werkzaamheden zijn voornamelijk backstage, waardoor jullie haar misschien iets minder vaak zien. Marieke is een manusje van alles en kan werkelijk a-l-l-e-s. Wisten jullie bijvoorbeeld dat Marieke zelfs kan stukadoren?!

Keuken

Rico Willems

Hoewel Rico uit Helmond komt hebben we hem nog nooit strak in trainingspak gespot. Hij is zelfs een van de netste kok van allemaal, dat moet ook wel aangezien hij het goede voorbeeld moet geven in zijn functie Chefkok. Rico heeft zijn zaken op een rijtje. Drie rijen bonnen??! Geen probleem! Daarnaast heeft Rico thuis twee kinderen, een beeldschone vrouw en een prachtige hond, waar hij liefdevol voor zorgt.

Alina Küres

Alina ookwel Lien, heeft flink wat te verduren tussen al het mannelijke geweld in de keuken! Gelukkig is ze erg temperamentvol en weet zich makkelijk aan te passen. Haar grote passie is koken, daarnaast knuffelt ze in haar vrije tijd graag met haar maatje Peter en Bourkes parkietje genaamd Hummel.

Ron Snijders

Ron, onze koele kikker, is een van de jongste H32-veteranen. Hij begon op zijn 16e in de afwas en belandde uiteindelijk in de keuken, hier staat hij vaak aan de ‘koude kant’ van de keuken. Wanneer het druk is houdt Ron dan ook het hoofd koel en daagt hij zijn collega’s uit om in de turbo-modus te gaan. Dat Ron geen enkele uitdaging uit de weg gaat blijkt uit de grote toewijding voor zijn hobby: boxen!

Michal Maciejewicz

Bediening

Petra Ceelen

Petra werkt al vanaf haar 15e in de horeca, is ze erg open en is ze graag bezig met onze gasten. Als je goed kijkt kunt je haar soms ook achter het koffiezetapparaat spotten, waar ze heel ijverig koffie schenkt. Petra heeft een Colombiaanse man en een prachtige dochter waar ze enorm trots op is. Als Petra een gerecht zou zijn zou ze een frikandel speciaal zijn, lekker snel klaar maar toch speciaal.

Dimphy Haas

Dimphy is een vrouw met ballen! Ze wikkelt er geen doekjes omheen en regelt zaken die geregeld moeten worden. Dimphy houdt het overzicht, ook houdt ze haar collega’s van de bediening scherp. Daarnaast staat ze in het weekend op het voetbalveld en geeft ze haar tegenstanders ervan langs met het Geffense voetbalteam Nooit Gedacht Dames 4.

Myrna Peters

Maak kennis met Myrna! Myrna werkt al haar hele leven in de horeca en wil zich ontpoppen tot dé wijnspecialiste van H32. Haar vrije dagen brengt ze graag door met haar grote liefde Lotje. Deze Maltezer weet de weg naar H32 maar al te goed te vinden!

Jaimy van Dartel

Onze barman Jaimy zorgt voor een vrolijke noot. Af en toe haalt hij geintjes uit, zo doet hij shotjes ranja in de ochtend met collega’s. Hierdoor staat hij bijna altijd met een grote glimlach achter de bar. Jaimy’s favoriete drankje is Desperados. In zijn dromen drinkt hij Desperados en ’s nachts mag je hem altijd wakker maken voor… Desperados!

Asad Nayani

Asad is opgegroeid in de horeca en weet wat het is om flink gas te geven. Niet alleen op de werkvloer maar ook op de snelweg. Deze sjeeskees scheurt namelijk iedere dag in zijn ongelofelijk gave auto op en neer naar Nuenen. Deze auto heeft hij helemaal zelf gecustomised en laat vele monden openvallen. Asad mag je ’s nachts wakker maken om cocktails te maken, deze hoeft hij niet eens zelf op te drinken maar deze maakt hij simpelweg gewoon graag.

Nina van der Grient

Nina is Nina! Na haar opleiding tot gastvrouw op ROC de Leijgraaf en haar stage bij onze collega’s van DNW, is Nina klaar voor de grote mensen wereld! Sinds 1 september is Nina onze nieuwe aanwinst op de werkvloer. Wanneer Nina niet aan het werk is, kun je haar vinden op het hockeyveld van MHC. Is ze daar niet, dan zit ze waarschijnlijk met haar hoofd in dromenland. Slapen is namelijk haar aller aller grootste hobby.

Brian Hurkens

Dit Brian, onze redder in nood! Het blussen van grote en kleine branden, assisteren bij ernstige ongevallen, redden van mensen en dieren in nood – dag en nacht staat deze brandweerman (in opleiding) klaar om hulp te verlenen waar dat nodig is. Ook bij H32 kunnen we hem bellen wanneer we hem nodig hebben.

Aanstormend talent

Mariska de Wit

Mariska komt helemaal uit uit het verre Tilburg om ons team te versteken. Ze is onlangs begonnen op het Cingelcollege in Breda om zich te ontpoppen tot \”queen of the kitchen!\”. Om zich te ontspannen gaat ze gamen of duikt ze achter haar schildersezel. Haar eerste huisdier was een baardagaam (een wat?!), die zie de koosnaam “baksteen” heeft gegeven. Creatief typetje die Mariska!

Phil Kuijs

Een culinair hoogstandje of simpele Hollandse kost? het maakt Phil niet zo heel veel uit, als de gasten er maar van genieten! Phil is afgelopen jaar begonnen met zijn opleiding niveau 2 kok op de Rooi Pannen. Phil is heel groot en hij heeft een vriendinnetje (jammer dames).. Hij is extreem goed in roomkaas maken en draait hier zo’n 80 kilo per week weg!

Casper van Druten

Vroege vogels

 

Mina Hafizi

Ayse Yurt

Fatma Ozkan

Daniela Cruz Marino