041 285 6128
Reserveren

Veelgestelde vragen

Lees hieronder onze veelgestelde vragen? Staat je antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

FAQ

 

Ik wil reserveren, waar kan ik dat doen?

Je kunt heel makkelijk op onze website, hieronder via de tool. Je kunt online reserveren tot 17.00 uur voor dezelfde dag. Uiteraard kunt je altijd even naar H32 bellen op 0412 – 85 61 28 (tijdens openingstijden). Mocht het zo zijn dat reserveren niet meer mogelijk is, dan kun je altijd bij ons langskomen. Mocht het gezellig druk zijn, dan kun je even wachten met een lekker hapje en drankje totdat je tafeltje beschikbaar is.

Ik wil reserveren voor de borrel, kan dat?

Je bent van harte welkom om een borrel te komen drinken. Reserveren voor de borrel is bij H32 niet mogelijk.

Wat zijn de mogelijkheden als ik een allergie heb of een dieet volg?

Heb je een allergie of bepaalde dieetwensen, geef dit dan even aan bij de reservering of meld dit bij binnenkomst. We hebben een allergenenkaart.

Allergenenkaart

Welke cadeaubonnen accepteren jullie?

Bij H32 accepteren we natuurlijk onze eigen cadeaubonnen en die van ons collega-bedrijf Finch Gastrobar. Onze eigen cadeaubonnen zijn in alle coupures te verkrijgen. Ook accepteren we de Restaurantcadeau– en Dinercadeaukaarten.

Kan een factuur na mijn bezoek worden opgestuurd?

Voor reserveringen in ons restaurant is het niet mogelijk om de rekening op te sturen. Voor groepsreserveringen kunnen we een uitzondering maken, echter alleen als dit vooraf schriftelijk is bevestigd via ons reserveringssysteem.

Is mijn hond welkom bij H32?

Je trouwe viervoeter is van harte welkom op ons terras mits aangelijnd en de andere gasten niet tot last is. Het is niet gewenst de viervoeter op ons meubilair te plaatsen.

Ik wil graag werken bij H32, waar kan ik solliciteren?

Wat leuk dat je bij ons wilt komen werken! Je kunt via onze website solliciteren. Klik hier voor al onze vacatures.